Αναρχικη συλλογικοτητα Acte
όσες κι όσοι δεν είναι πια μαζί μας ζουν στα οδοφράγματα του μέλλοντος….
Αλληλεγγύη στη συλληφθείσα συντρόφισσα-ους που διώκονται για συμμετοχή στην οργάνωση Αναρχική Δράση

Στις 8/2 δύο σύντροφοι και μια συντρόφισσα συλλαμβάνονται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία των μπάτσων στην Θεσσαλονίκη κι αργότερα την ίδια μέρα γίνονται έλεγχοι στα σπίτια τους. Το κατηγορητήριο εμπεριέχει πλήθος πλημμελημάτων, κακουργημάτων αλλά και ένταξη στην Οργάνωση Αναρχική Δράση. Την Τετάρτη 9/2 πέρασαν από την διαδικασία του αυτοφώρου, παίρνοντας προθεσμία για την Παρασκευή 11/2. 

Το κράτος προσπαθεί με θεαματικές συλλήψεις και βαριά κατηγορητήρια να φοβίσει όσες και όσους συλλαμβάνει και ευρύτερα τον αναρχικό χώρο. Παράλληλα, επιχειρεί να στείλει ένα μήνυμα μηδενικής ανοχής σε όσες και όσους από τα κάτω επιλέξουν να αντισταθούν. Η εικόνα του δίκαιου κράτους όπου όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο είναι επίπλαστη. Η εξουσία και η βία που ασκείτε από κάθε κράτος, αφεντικό και εξουσιαστή, έχουν σαν μόνο στόχο στην αναπαραγωγή του υπάρχοντος κόσμου εκμετάλλευσης, καταπίεσης, ανελευθερίας.

Η βία των αγωνιζόμενων ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας εμπνέεται από το όραμα μιας άλλης ζωής αλληλεγγύης, ισότητας, αλληλοβοήθειας, ελευθερίας. Η αποφασιστικότητα όσων αγωνίζονται, έχει δείξει πολλές φορές πως δεν σπάει μπροστά στην καταστολή . Όταν πιστεύουμε στον αγώνα, όταν είμαστε η μια δίπλα στον άλλον, οι διώξεις τους δεν μπορούν να μας πτοήσουν.

Σαν ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης αναρτήσαμε πανό στην πλατεία Πρωτομαγιάς .

Αλληλεγγύη στη συλληφθείσα συντρόφισσα-ους που διώκονται για συμμετοχή στην οργάνωση Αναρχική Δράση

All-focus

Comments are closed.