Αναρχικη συλλογικοτητα Acte
όσες κι όσοι δεν είναι πια μαζί μας ζουν στα οδοφράγματα του μέλλοντος….
Mε αλληλεγγύη και συντροφικότητα στήνουμε αναχώματα στην κρατική μεθόδευση του «δείγματος DNA»

Στην συγκυρία που διανύουμε το κράτος ξαναχρησιμοποιεί την σαθρή και αίολη μέθοδο του ‘’μείγματος ’’ DNA, ώστε να προχωρήσει σε ένα μπαράζ διώξεων. Συγκεκριμένα:

  • 14 σύντροφοι από την κατειλημμένη πρυτανεία του 2020, που διώκονται. Την ίδια στιγμή η πορεία που έγινε πριν λίγες μέρες σε αλληλεγγύη στην υπόθεσή τους χτυπήθηκε με αποτέλεσμα 6 συντρόφισσες-ους συλληφθέντες
  • ο Χάρης Μ. που προφυλακίστηκε για υπόθεση απαλλοτρίωσης το 2018 και για εμπρηστική επίθεση το 2009
  • ο Κώστας Κ. που καλείτε για ανάκριση στις 4/11 διωκόμενος για εμπρηστική επίθεση στο υπουργείο Πολιτισμού το 2007 και αντιμετωπίζει και αυτός κίνδυνο προφυλάκισης .

Οι συγκεκριμένες διώξεις αλλά και η καταστολή των κινητοποιήσεων κάθε θεματικής (εκπαιδευτικοί, αντιφασιστικό, πορείες για Νίκο Σαμπάνη κτλ ) προσπαθούν να επιβάλουν τον φόβο. Η ένταση του μιλιταρισμού μέσω της συμφωνίας Ελλάδας-Γαλλίας, ο αντεργατικός νόμος Χατζηδάκη, η εφαρμογή διχαστικών στρατηγικών με πρόσχημα την αντιμετώπιση της ασθένειας της Covid-19 , οι πρόσφατες δολοφονίες από το κράτος και τα αφεντικά του Νίκου Σαμπάνη, του Δημήτρη Δαγκλή και του Δημήτρη Ασημάκη αλλά και πολλά άλλα, είναι αιτίες αγώνων που το κράτος δεν θέλει να δει να πραγματώνονται.

Μέσω της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης και του αγώνα θα αποτύχει η προσπάθεια τους να φοβίσουν και να καταστείλουν το κόσμο του αγώνα. Κανένας σύντροφος-ισσα δεν θα μείνει μόνος και μόνη. Έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι όταν είμαστε η μια δίπλα στον άλλον, οι διώξεις τους δεν μπορούν να μας πτοήσουν.

Με πορείες, συγκρούσεις, καταλήψεις συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια σε κράτος και αφεντικά .

Δύναμη στους 14 συντρόφους και στις-ους 6 που συνελήφθησαν στην πορεία αλληλεγγύης στις 26/10/2021

Άμεση αποφυλάκιση του Χάρη Μ.

Αλληλεγγύη στον Κώστα Κ.

Αναρχικές-οι για την κοινωνική και ταξική επανάσταση

acte@riseup.net/acte.blackblogs.org

Comments are closed.