Αναρχικη συλλογικοτητα Acte
όσες κι όσοι δεν είναι πια μαζί μας ζουν στα οδοφράγματα του μέλλοντος….
Αλληλεγγύη στον σύντροφο που απειλείτε με απέλαση

Κάτω τα χέρια από τους συντρόφους μας

Όπως ενημερωθήκαμε τα ξημερώματα από την Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων:

«Σύντροφος από Γαλλία που προσήχθη σήμερα στα Εξάρχεια λόγω της απαγόρευσης των συναθροίσεων ενημερώθηκε στην ΓΑΔΑ ότι αναμένουν την απόφαση του διοικητή της Πέτρου Ράλλη για την απέλασή του χωρίς ακόμα να εξηγήσουν τους λόγους. Υποθέτουμε ότι αυτή η απόφαση μπορεί να παρθεί είτε λόγω των πολλών συλλήψεων (Βανκούβερ, Κουκάκι, Πολυτεχνείο κ.α.) που έχει ο σύντροφος (χωρίς ωστόσο καταδικαστικές αποφάσεις) είτε λόγω απειλής της δημόσιας υγείας. Υπάρχει γραμμένο ρητά πως κάποιος μπορεί να απελαθεί ως κίνδυνος για την δημόσια υγεία και μάλλον η συνθήκη COVID δίνει την τέλεια πρόφαση ».

Το κράτος για ακόμη μια φορά, όπως πολύ πρόσφατα με την υπόθεση του συντρόφου Ιρντι Κ, επιδιώκει να τιμωρήσει αναρχικούς συντρόφους που έχουν επιλέξει να ζουν και να αγωνίζονται εδώ. Με την πρακτική της απέλασης, όχι μόνο τιμωρεί τους ίδιους, αλλά στέλνει ένα μήνυμα τρομοκράτησης σε όσες και όσους θα σκεφτούν να αγωνιστούν σε άλλο τόπο από αυτόν που έχουν γεννηθεί, σε όσους δεν θεωρούνται ”Έλληνες πολίτες”.

Ας γνωρίσουν ότι δεν θα περάσει η τρομοκρατία τους. Δεν θα αφήσουμε κανένα και καμία μόνο/η απέναντι σε κράτος και καταστολή.

Αλληλεγγύη στον σύντροφο που απειλείτε με απέλαση

Απέλαση από την Γη σε μπάτσους και δικαστές

Comments are closed.